ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ...Στον πάτο ο ΣΥΡΙΖΑ, απελπισμένος ο κόσμος λέει αποχή, και "δεν ξέρω'


Σχόλιο Α.Α.: Αν και το ΠΑΜΑΚ δεν πέφτει μέσα με ακρίβεια ποτέ στα νούμερα, η τάση είναι συγκεκριμένη.....ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, η ΝΔ που την φουσκώνουν με δυσκολία θα έπιανε ένα 30% και ο κόσμος δεν βλέπει από τις αντιμνημονιακές δυνάμεις κάποια αντιπρόταση  (μέρος του βέβαια δεν θέλει να δει και η επικοινωνία αντιμνημονιακών κομμάτων με την κοινωνία είναι πολυ΄δύσκολη, εκτός βουλής)

Από Παρασκήνιο

Μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στην πρόθεση ψήφου, όσο και στην παράσταση νίκης καταγράφει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ, ενώ δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει 27,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 17,5%, δηλαδή προβάδισμα 10%, ενώ ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,5%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ένωση Κεντρώων με 3,5%, οι ΑΝΕΛ με 2%, το Ποτάμι και η Λαϊκή Ενότητα με 1,5% .

Χαρακτηριστικό είναι πως το 81% των πολιτών φοβάται ότι τα πράγματα κινούνται προς την λάθος κατεύθυνση, ενώ δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης είναι σχεδόν 9 στους 10 Έλληνες (85,5%).
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_745.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: