ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Οι "Λύκοι" μας καλούν να φυλάξουν ...τις τυχόν οικονομίες μας!!!


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Όπως με πληροφόρησαν κάποιοι γνωστοί μου αλλά και μέσω email αρκετοί διαδικτυακοί φίλοι και αναγνώστες των απόψεων μου τις τελευταίες ημέρες δέχονται τηλεφωνήματα από υπαλλήλους τραπεζών (κοπέλες κατά το πλείστον) οι οποίες ευγενικά τους παροτρύνουν αν έχουν μετρητά στο σπίτι να τα καταθέσουν στην τράπεζα τους!!! 



Μάλιστα τους υπόσχονται ένα σοβαρό επιτόκιο και ότι τα συγκεκριμένα ποσά δεν θα υπόκεινται στα capital controls.

Η τραπεζική μαφία η οποία πριν από χρόνια πάλι με τηλεφωνήματα αλλά και μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες για εύκολες χορηγήσεις δανείων κατόρθωσε να βάλει την θηλειά στο λαιμό στην πλειονότητα των Ελλήνων τώρα επανέρχεται για να μας αποτελειώσει μαζεύοντας (στην ουσία δεσμεύοντας) ότι ψηλά μας έχουν απομείνει!

Φυσικά και πάλι όπως και τότε λειτουργούν με την ανοχή και την κάλυψη του πολιτικού προσωπικού το οποίο οι δανειστές μέσω των τραπεζιτών ελέγχουν απόλυτα οπότε θυμηθείτε την ιστορία του Αισώπου με το βοσκό που έβαλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα και στο τέλος ... τα έφαγε όλα!
Προσωπική μου λοιπόν άποψη είναι πως αν έχετε κάποιο μικρό ή μεγάλο ποσό σπίτι σας ή κάπου αλλού καλό είναι να το αφήσετε εκεί που το έχετε ήδη γιατί σίγουρα θα είναι πιο ασφαλές αφού όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι αυτοί οι "Τύποι" που μας κυβερνούν και οι παρατρεχάμενοι τους δεν έχουν ούτε θεό αλλά ούτε και μπέσα!!!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_680.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: