ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

«Ήταν κάποτε μια »παρέα» φίλων του ΠΑΣΟΚ. που βρέθηκε στον μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και έφτιαξαν κανάλι



«Ήταν κάποτε μια »παρέα» φίλων του ΠΑΣΟΚ.



1ος ο εργολάβος Καλογρίτσας, δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ, φίλος του Άκη και του Γιαννόπουλου.
2ος ο κουμπάρος του Καλογρίτσα εργολαβομηχανικός Σπίρτζης, πρόεδρος του ΤΕΕ με την ΠΑΣΚΕ.
3ος ο δικηγόρος Ματζουράνης, προφυλακισμένος για το σκάνδαλο Κοσκωτά, γραμματέας του Υπ Συμβουλίου επί ΠΑΣΟΚ.
4ος ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ρουμελιώτης, καταδικασμένος για το σκάνδαλο Κοσκωτά και
5ος ο καθηγητής ΑΕΙ Δουληγέρης, διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ σε ΙΚΥ, ΕΘΙΑΓΕ, ΑΔΑΕ (αρχή διασφάλισης απορρήτου επικοινωνιών) κ.α.

Όλοι αυτοί,όταν το σκάφος του ΠΑΣΟΚ άρχισε να μπάζει νερά, έφυγαν και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Προσέξτε τώρα κάτι συμπτώσεις.

Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σπίρτζης το καλοκαίρι στα μουλωχτά περνάει μια διάταξη η οποία καταργεί το ασυμβίβαστο εργολάβου του δημοσίου και καναλάρχη. Αμέσως μετά ο κουμπάρος του εργολάβος Καλογρίτσας (που έχει αγοράσει την τεχνική εταιρεία του Τσίπρα, είναι κουμπάρος του Καμμένου και Συριζαίος) κάνει αίτηση για άδεια καναλιού. Ο Καλογρίτσας καταθέτει εκπρόθεσμα εγγυητική 3 εκατ για το διαγωνισμό και ο Ματζουράνης που είναι υπεύθυνος νομικός σύμβουλος του διαγωνισμού, την αποδέχεται. Η εγγυητική είναι της Τράπεζας Αττικής η οποία είναι η μοναδική που δεν υπόκειται σε έλεγχο του ΤΧΣ, αλλά ελέγχεται από την κυβέρνηση. Ο Καλογρίτσας παίρνει άδεια, αλλά δεν έχει το ρευστό όχι μόνο για το σύνολο του ποσού (52,6 εκατ) αλλά ούτε για την πρώτη δόση (17,5 εκατ). Ο Δουληγέρης που είναι υπεύθυνος ελέγχου πόθεν έσχες αν και άσχετος με τα οικονομικά, αποδέχεται κάτι διεκδικούμενα βοσκοτόπια στη Ιθάκη που ανήκουν σε ένα φίλο του Καλογρίτσα, τα οποία θα βάλει λέει εγγύηση ο Καλογρίτσας για να δανειστεί από την Τράπεζα Αττικής. Η κυβέρνηση διορίζει σ΄αυτή την Τράπεζα το Ρουμελιώτη που θα εγκρίνει το δάνειο, εκτιμώντας τη αξία των βοσκοτόπων σαν να ήταν οικόπεδα στο Κολωνάκι.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Στουρνάρας όμως δεν εγκρίνει το διορισμό Ρουμελιώτη και την ίδια μέρα ο εισαγγελέας πάει σπίτι του για έρευνα για μια παλιά υπόθεση της γυναίκας του. Έτσι ο Ρουμελιώτης θα πάει στη Τράπεζα. Έτσι το δάνειο θα εγκριθεί. Έτσι ο Καλογρίτσας θα πάρει κανάλι.Έτσι ο Ματζουράνης θα εγγυηθεί νομικά και ο Δουληγέρης τυπικά.

Έτσι ο Σπίρτζης θα υπογράψει την άδεια……..έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει δική του Τηλεόραση…….και η διαπλοκή θα έχει τσακιστεί !!!»
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_304.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: