ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

"Απίστευτη" μέρα ξημέρωσε για την οικογένεια που κάηκε το σπίτι της


Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη-Φωτογραφία Νίκος Χαλκιαδάκης


Εκτός σπιτιού για δεύτερο 24ώρο έμεινε η οικογένεια απο τα Δειλινά το σπίτι της οποίας έγινε παρανάλωμα του πυρός το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης με αποτέλεσμα να μείνουν στο δρόμο η μητέρα με τα  τέσσερα της παιδιά.



Και το βράδυ που πέρασε η οικογένεια φιλοξενήθηκε σε συγγενικά σπίτια καθώς η φωτιά που προκλήθηκε δεν άφησε τίποτα όρθιο καθιστώντας το σπίτι τους ακατοίκητο .

Το δράμα ωστόσο της οικογένειας δεν έχει αφήσει κανένα ασυγκίνητο.

Άνθρωποι άγνωστοι,μέσω της Κίτρινης Αποστολής, που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης του σπιτιού έχουν δηλώσει την αμέριστη συμπαράσταση τους ,προσφέροντας ότι έχουν ακόμη και από το υστέρημα τους .

Ενώ στο ίδιο μοτίβο φορείς και επιχειρηματίες προκειμένου να δώσουν στη μάνα με τα 4 της παιδιά τα χαμόγελα που τα τελευταία 24ώρα έχουν χαθεί από το πρόσωπο τους.

"Θα έρθουν σήμερα από το Δήμο να μου πλύνουν το σπίτι και δεν σας κρύβω ότι νιώθω τεράστια ανακούφιση. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την μεγάλη αγάπη και προθυμία που έχει δείξει να βοηθήσει. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα αλλά βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που στα δύσκολα ακόμη και να μην τους ξέρεις ,είναι δίπλα σου," δηλώνει στο neakriti.gr η κ. Μ.Α.

"Η μέρα ξεκίνησε για την οικογένεια με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε στο super market Χαλκιαδάκης και κατόπιν συνεννόησης με την κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλο της «Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης, ήρθαμε να προμηθευτούμε καταρχήν όλα τα απαραίτητα  που χρειάζονται για το σχολείο τους τις επόμενες ημέρες . Ενώ θα πάρουμε και είδη σπιτιού, για παράδειγμα , από σκούπες και φαράσια μέχρι σεντόνια, πετσέτες, ποτήρια ,πιάτα, μαχαιροπήρουνα και πολλά άλλα. Δηλαδή τα άκρως αναγκαία για να είναι έτοιμη η οικογένεια μόλις το σπίτι είναι έτοιμο να μπει και να κατοικήσει και πάλι μέσα σε αυτό," δηλώνει από την πλευρά του ο Δημήτρης Αποστολάκης από την Κίτρινη Αποστολή.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σήμερα αναμένεται να μπει συνεργείο για να πλύνει το σπίτι και μετά θα ακολουθήσει το βάψιμο .



"Είμαι αισιόδοξος ότι μόλις ολοκληρωθεί το βάψιμο σε διάστημα 2 ημερών , η οικογένεια θα αποκτήσει και πάλι το σπιτικό της. Η ανταπόκριση του κόσμου να επαναλάβω δεν περιγράφεται. Όλα τα είδη έχουν βρεθεί τα περισσότερα, από απλούς πολίτες μέχρι επιχειρηματίες που μέσω της Κίτρινης Αποστολής γίναμε μία γροθιά και καταφέραμε να διώξουμε μακριά τον εφιάλτη που ζει τα τελευταία 24ώρα η οικογένεια."


http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1352960&srv=149

Δεν υπάρχουν σχόλια: