ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Έπος: Συριζαίος βουλευτής κάνει έκκληση για βοήθεια σε υπουργείο και του λένε να πάρει αργότερα!

Αποτέλεσμα εικόνας για H ΘΑΣΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ
Εγκλωβισμένοι στον ορεινό οικισμό Καζαβίτι, από τη φωτιά που καίει στη Θάσο, βρέθηκαν τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με την περιπέτειά τους να έχει τελικά αίσιο τέλος.


Πρόκειται για τους βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Γιώργο Παπαφιλίππου και Κώστα Μορφίδη που εγκλωβίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου καθώς λόγω των πυκνών καπνών και της φωτιάς δεν μπορούσαν να κατευθυνθούν με ασφαλή τρόπο στον Πρίνο. Οι ίδιοι, μιλώντας στο «Kokkinokavalas.gr», περιέγραψαν την κατάσταση ως εφιαλτική.

Αυτό όμως που ξεχώρισε από την όλη κατάσταση, ήταν το on air τηλεφώνημα του Δ. Εμμανουηλίδη στο υπουργείο Προστασίας του πολίτη, με εργαζόμενη να του λέει στον αέρα του δελτίου, να τηλεφωνήσει αργότερα!

Ο δημοσιογράφος παρακολουθούσε αμήχανος την συζήτηση, ενώ ο βουλευτής -με ανά χείρας ένα τσιγάρο- προσπαθούσε μάταια να συνεννοηθεί με την υπάλληλο στο υπουργείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_989.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: