ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Απλά, καθαρά, κουκουέδικα.....



Από τον Πάνο Ζαχάρη   

Πάμε λίγο να δούμε τι παίζει. 

Ο κομμουνιστής δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης διώκεται από από το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που υπάγεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Ειδικότερα ο δήμαρχος κατηγορείται ότι το 2015, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, δεν παραχώρησε χώρους στους χρυσαυγίτες για να προπαγανδίσουν τις φασιστικές τους αντιλήψεις και να σταλάξουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Επιπλέον κατηγορείται επειδή δεν έδωσε στους χρυσαυγίτες στοιχεία σχετικά με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου, μετά από Ερώτηση που είχαν καταθέσει τα φασιστοειδή στη Βουλή. 



Με δυό λόγια,ένας κομμουνιστής διώκεται από μια''αριστερή" κυβέρνηση διότι έγραψε στα μουστάκια του την αστική νομιμότητα και με κόστος έκανε πράξη το σύνθημα''μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά",σύνθημα που με ευκολία και αντιφά καμάρι φωνάζουν κάθε είδους αριστεροί,αριστερότεροι και τέρμα αριστεροί.Χωρίς μεγάλα λόγια,χωρίς φανφάρες.

Απλά,καθαρά, κουκουέδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: