ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Με εκλογές φοβερίζει τους δικούς του ο Τσίπρας για να ψηφίσουν ότι επιθυμούν οι δανειστές


Και επειδή οι δανειστές δεν φοβούνται τις εκλογές είναι φανερό ότι η "απειλή" εκλογών αφορά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα χάσουν σε αυτή τη περίπτωση μισθά και έναντι αυτών θα ψηφίσουν ότι γουστάρουν οι λογιστές!

Από Ζούγκλα
Σε πρόωρες εκλογές θα καταφύγει η κυβέρνηση εάν αποτύχει η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, δήλωσε σήμερα το μεσημέρι (23/11/2016) στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 
Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Η αποτυχία των διαπραγματεύσεων μπορεί να οδηγήσει σε εκλογές, αλλά θα καταστραφεί η οικονομία και θα έρθει 4ο μνημόνιο, όπως επιθυμεί η ΝΔ» ρίχνοντας την ευθύνη του αδιεξόδου για ακόμη μια φορά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Ξεκινώντας η συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κωστή Στεφανόπουλου. 
Κατά την ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην -ιστορικής σημασίας- επίσκεψη του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ενώ έδωσε στοιχεία για την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς.
Μίλησε για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, έκανε ειδική αναφορά στο Κυπριακό, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί για ακόμη μια φορά στη ΝΔ κατηγορώντας την μεταξύ άλλων πως «με την ανοχή ή την ενθάρρυνσή της επιδιώκει να μετατρέψει το πρόβλημα της προσφυγικής κρίσης από διεθνές σε ελληνικό». 
Παράλληλα  κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως έχει ακροδεξιά πτέρυγα, η οποία πυροδοτεί τις τοπικές κοινωνίες, πιέζοντας προς μια λάθος κατεύθυνση η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της συμφωνίας Ε.Ε-Τουρκίας για το προσφυγικό, κάτι «που θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: