ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Μην ξανακούσω για ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχουν πιο άθλιοι απατεώνες



Σταυρούλα Ρήγα



Στην περιοχή που μένω εδώ και αρκετά χρόνια ήμουν πελάτισσα σ' έναν ηλικιωμένο πλανόδιο ψαρά που έφερνε καθημερινά με το παμπάλαιο του φορτηγάκι ψάρια από τη Μηχανιώνα. Ο λόγος, κυρίως γιατί είχα μάθει πως ήταν πάρα πολύ φτωχός και γιατί εκτός από το πρόβλημα επιβίωσης που είχε, αντιμετώπιζε και τα χρόνια προβλήματα υγείας του παιδιού του, νομίζω σύνδρομο Down.



Ο ίδιος παίρνει μία πενιχρή σύνταξη ΟΓΑ και πιθανόν κάποιο επίδομα πρόνοιας για το γιο του.

Προ Γενάρη 2015 κάθε φορά που αγόραζα ψάρια του υπενθύμιζα ότι στις εκλογές όποτε αυτές γίνονταν, η μόνη λύση επιβίωσης για όλους από το χτύπημα των μνημονιακών πολιτικών ήταν η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ. Πράγματι, θυμάμαι τη χαρά του όταν μετά τις εκλογές του Γενάρη τον συνάντησα και μου είπε με χαμόγελο ότι ψήφισε αυτό που του είπα.

Ε...λοιπόν, ήρθε αυτή η άθλια κυβέρνηση, του έκανε κατάσχεση το φορτηγάκι που ήταν το εργαλείο της δουλειάς του και από τότε ο άνθρωπος αυτός μη μπορώντας να επιβιώσει γυρίζει κατά διαστήματα τα σπίτια που είχε πελάτες τόσα χρόνια κι επαιτεί για ελάχιστα ευρώ.

Νιώθω τύψεις φυσικά γιατί θεωρώ πως έχω μερίδιο ευθύνης επειδή του υποδείκνυα τι να ψηφίσει.

Μην ξανακούσω για ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν πιο άθλιοι απατεώνες.
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/11/blog-post_104.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: