ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ «ΒΟΜΒΕΣ» Α ΛΑ ΚΑΡΤ, Το Υπουργείο Υγείας όπως πάντα στην υπηρεσία της καθεστωτικής προπαγάνδας



Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή,    25/6/2017

Ξέρουν και οι  πέτρες πως στα μνημονιακά χρόνια έχει παραγίνει το κακό με την παραβίαση κάθε κανόνα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς πάρα πολλούς από τους οποίους η εργοδοσία τους έχει μετατρέψει σε παγίδες θανάτου. Καθημερινά σχεδόν η εργατική τάξη μετράει τους νεκρούς της.
ΟΥΤΕ  ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.



Απάνθρωπες και ανθυγιεινές οι συνθήκες διαβίωσης στα προσφυγικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.  Άνθρωποι έχουν υποκύψει , μερικοί από αυτούς έχουν καεί ζωντανοί.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Εξακολουθεί η αθρόα χρήση επικίνδυνων και παράνομων χημικών από τα ΜΑΤ ενάντια σε διαδηλώσεις  εργαζόμενων – συνταξιούχων – νεολαίας. Μάλιστα, πολλαπλά συμβάντα με ψεκασμούς κατάμουτρα εξ επαφής και με κατακέφαλες βολές κανίστρων.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Έχει καταβρωμίσει την Χαλκιδική και απειλεί πλέον την υγεία των κατοίκων της ίδιας της Θεσσαλονίκης η αποικιακού τύπου εξόρυξη «επένδυση» της αρπαχτής στις Σκουριές.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Κοντά τέσσερα εκατομμύρια  (το 35% του πληθυσμού της χώρας) στερούνται πλέον και τα στοιχειώδη σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες. Και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα έχει τεκμηριώσει πως η ανέχεια και η ανεργία είναι από τους σημαντικότερους νοσογόνους παράγοντες.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Και όμως, ξαφνικά το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε να μας υπενθυμίσει πως διαθέτει και «Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας».  Μήπως  για να ασχοληθεί με τίποτε από τα παραπάνω ? Μπα… Απλά «επιστρατεύτηκε» για να ξεσηκώσει τον «κοινωνικό αυτοματισμό» ενάντια στους απεργούς των ΟΤΑ.  Θαυμάστε :

«Με αφορμή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την μη αποκομιδή των αστικών αποβλήτων της χώρας λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Δήμους και για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας και του περιβάλλοντος, θέτουμε υπόψη σας ότι : Από την μη έγκαιρη και ολοκληρωμένη αποκομιδή των αστικών αποβλήτων είναι δυνατόν να προκληθούν σοβαρές επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία, καθώς κατά την επί μακρόν παραμονή τους στους κάδους και έξω από αυτούς, τα απόβλητα αποσυντίθεται, αυξάνεται το μολυσματικό τους φορτίο και δημιουργούνται καταστάσεις εντόνως αντιαισθητικές, οχληρές και ανθυγιεινές. Παράλληλα η αύξηση των φορέων μετάδοσης ασθενειών (έντομα, τρωκτικά αλλά και άλλα ζώα) αλλά και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες (υψηλή θερμοκρασία, αέρας βροχοπτώσεις) επιδεινώνουν την κατάσταση και αυξάνεται ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών».

Ένας «κίνδυνος» που προφανώς  κατά το Υπουργείο Υγείας ΔΕΝ «αυξάνεται» ΟΥΤΕ με το διαρκές χάλι στον ΧΥΤΑ Φυλής, ΟΥΤΕ με τις παράνομες χωματερές, ΟΥΤΕ με τους παράνομους ΣΜΑ που λειτουργούν καθεστωτικοί δημαρχαίοι με τις πλάτες της κ. Δούρου. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ και γι αυτά, και για άλλα πολλά.   Αλλά τόσο οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής όσο και γενικά η κοινωνική πλειοψηφία της χώρας προφανώς αποτελούν για το Υπουργείο Υγείας παιδιά ενός κατώτερου θεού. Το μόνο που φαίνεται πως ενδιαφέρει είναι η συκοφάντηση των εργατικών αγώνων και το «φαίνεσθαι» στην Ιερή Τουριστική Περίοδο.

Καμία έκπληξη φυσικά. Δεκαετίες τώρα το Υπουργείο Υγείας δεν ψελλίζει λέξη για τους κοινωνικούς ανθυγιεινούς νοσογόνους παράγοντες που πλήττουν σε μόνιμη βάση την εργατική τάξη και τον λαό, την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Αντίθετα, εφευρίσκει «υγειονομικές βόμβες» όταν θέλει να εξυπηρετήσει την καθεστωτική προπαγάνδα.

Απλά επειδή παράγιναν τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ τόσο από την ίδια την κυβέρνηση όσο και από τους αισχρούς παρακυβερνητικούς μηχανισμούς (οι οποίοι έχουν μάλιστα το θράσος να λασπολογούν με τον πιο βρώμικο τρόπο ενάντια στους αγωνιστές της αντισυστημικής – ριζοσπαστικής – αντικαπιταλιστικής αριστεράς θέλοντας να δείξουν πως δήθεν και οι άλλοι είναι σαν τα μούτρα τους), ΚΑΙ το συγκεκριμένο θέμα δείχνει πως η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας υπηρετεί ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια αντιλαϊκή πολιτική του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ που υπηρετούσαν και οι προκάτοχοί της, Λοβέρδος – Άδωνις κλπ.

Ίδια γεύση.

Ίδια καθεστωτική κυβερνητική αντεργατική προπαγάνδα.

Ίδιοι βρώμικοι παρακυβερνητικοί συκοφαντικοί μηχανισμοί.

arsigr.blogspot.gr

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_756.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: