ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Εργοδότης..."άνδρας"...έδειρε συνδικαλίστρια στο Ηράκλειο! Το ΕΚΗ καταγγέλλει εργασιακό μεσαίωνα



Μια σοβαρή καταγγελία, εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, φέρνοντας στη δημοσιότητα μια υπόθεση που δείχνει πόσο πίσω έχει γυρίσει η σημερινή κυβέρνηση, συνεχίζοντας το "έργο" των προηγούμενων κυβερνήσεων, αυτό που λέμε "συνδικαλισμό" και "δίκιο του εργάτη"!

Η καταγγελία

"Έντονη ανησυχία δημιουργεί το γεγονός ότι αυξάνονται τα κρούσματα επίθεσης και ξυλοδαρμού σε εργαζόμενους και σε εκπροσώπους εργαζομένων Συνδικαλιστές, καταδεικνύοντας τον εργασιακό Μεσαίωνα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια.
Μετά το κρούσμα που είχε από Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ εργαζόμενος της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, ακόμα και σήμερα δημιουργήθηκε ανάλογο επεισόδιο, σε συναδέφισσα συνδικαλίστρια που εκπροσωπούσε εργαζόμενο σε εργατική διαφορά όπου δέχτηκε επίθεση - χειροδικία από εργοδότη.
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καταδικάζει κάθε μορφή βίας απ΄ όπου και να προέρχεται και ενημερώνει προς πάσαν κατεύθυνση ότι δεν θα μείνει με «σταυρωμένα τα χέρια» . Ήδη στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΗ θα συζητηθούν όλα αυτά τα θέματα έτσι ώστε να ληφθούν αποφάσεις για την εξάλειψη τέτοιων περιστατικών.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Η"

Δεν υπάρχουν σχόλια: