ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ώρες


Εξασθενούν σταδιακά τα φαινόμενα των χιονοπτώσεων στην Κρήτη, την ίδια στιγμή όμως αναμένεται να σημειωθούν έντονα φαινόμενα παγετού σε όλο το νησί. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν κυρίως στα ορεινά και κατά τη διάρκεια της νύχτας.



Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανόλη Λέκα η  σταδιακή υποχώρηση της ψυχρής αέριας μάζας από τις βραδινές ώρες της Κυριακής προς τις πρωινές ώρες της Δευτέρας αναμένεται να προκαλέσει και τη σταδιακή ύφεση των φαινομένων.

Για την Δευτέρα αναμένεται να διατηρηθούν λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά ενώ βελτιωμένη θα είναι η εικόνα του καιρού στις υπόλοιπες περιοχές της Κρήτης.

Την ίδια ώρα που εκδηλώνονται αυτά τα έντονα φαινόμενα στην Κρήτη ένα νέο Βαρομετρικό χαμηλό οργανώνεται στις ακτές της Αφρικής , το οποίο αναμένεται να μετακινηθεί από την Δευτέρα το απόγευμα προς την Κρήτη προκαλώντας πιθανά σημαντικές βροχοπτώσεις σε ολόκληρο το νησί. Νεώτερα για το νέο αυτό κύμα κακοκαιρίας θα έχουμε απο τη  Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:
http://kivotosblog.blogspot.gr/2017/01/blog-post_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: