ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

50.000 πλειστηριασμοί λαϊκής περιουσία φέτος! Να ματαιώσουμε τους εγκληματικούς σχεδιασμούς της ανάλγητης συγκυβέρνησης.


Αυτή η ανάλγητη και αδίστακτη άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιεί κατά γράμμα της εντολές που παίρνει από τα ξένα και ντόπια αφεντικά της και μόνο η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα μπορεί να ανακόψει τους εγκληματικούς, σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, σχεδιασμούς της. Και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στον προγραμματισμό της να χαρίσει σε κοράκια και τραπεζίτες λαϊκή περιουσία που αποκτήθηκε με ιδρώτα και αίμα.
Η ειδησεογραφία μας λέει ότι για φέτος έχουν προγραμματιστεί 75.000 πλειστηριασμοί. Όπως ενημερωνόμαστε από την ιστοσελίδα που διαθέτει το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο με 31 πλειστηριασμούς στην Αττική συνεχίζεται αμείωτα αυτή την Τετάρτη, 18-1-2017, η επιχείρηση καταλήστευσης της λαϊκής περιουσίας από το κράτος, τους τραπεζίτες και τα λοιπά κοράκια. Στο σφυρί βγαίνουν κατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, καταστήματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία συμπολιτών μας.
Συγκεκριμένα, 14 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 2 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενιδίου), 2 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 4 στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 2 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 1 στο Ειρηνοδικείο Σπετσών και 2 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο θα δώσει δυναμικό “παρών” όπως 3,5 χρόνια τώρα στα Ειρηνοδικεία και σας καλεί να ενισχύσετε αυτόν τον μεγάλο αγώνα αντίστασης.
Το ραντεβού είναι σταθερό κάθε Τετάρτη 4-5μμ στα Ειρηνοδικεία της χώρας.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: