ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Οι Πασόκοι θέλουν να κάνουν τον Στουρνάρα Πρωθυπουργό και εμείς λέμε "πόσο πιο κάτω;"


Σχόλιο Α.Α.: Δηλαδή ο Στουρνάρας θα εμπνεύσει τον λαό;;; Το ΠΑΣΟΚ σε φάση απώλειας αντίληψης της πραγματικότηταςΑπό zougla:   

Δείπνο στελεχών του ΠΑΣΟΚ με «ειδικό» καλεσμένο τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Τα Νέα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πριν από ενάμιση μήνα (στις 13 Ιουνίου) πραγματοποιήθηκε το «δείπνο των οκτώ», καθώς συμμετείχαν οι Κώστας Σημίτης, Θόδωρος Πάγκαλος, Άννα Διαμαντόπουλου, Τάσος Γιαννίτσης, Γιώργος Φλωρίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Γιάννης Στουρνάρας και ο οικοδεσπότης Βασίλη Κοντογιαννόπουλος.


Ο Κώστας Σημίτης πρότεινε στον Γιάννη Στουρνάρα να ενεργοποιηθεί όταν λήξει η θητεία του ως διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, αλλά εκείνος παρέμεινε επιφυλακτικός.

Από τη συζήτηση που ακολούθησε ενδιαφέρον είχε το ερώτημα του Θόδωρου Πάγκαλου προς τον Γιάννη Στουρνάρα: Πρέπει να αποφασίσεις. Θες να γίνει πρωθυπουργός ή θες να μείνεις υπάλληλος;

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Στουρνάρας δεν πείστηκε.

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_252.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: