ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Σοκ από τις νέες εικόνες στα πακέτα τσιγάρων

   
                      κάπνισμα

Εικόνες - σοκ θα αντικρίζουν στα πακέτα των τσιγάρων τους οι καπνιστές τις επόμένες εβδομάδες, καθώς από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή η οδηγία σχετικά με το εικαστικό και τις λεκτικές προειδοποιήσεις που πρέπει να έχουν τα πακέτα τσιγάρων που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Η χώρα μας είναι μία από τις τελευταίες χώρες που συμμορφώθηκε στην οδηγία γεγονός που σημαίνει πως από σήμερα ξεκινάει η παραγωγή των νέων πακέτων τα οποία αναμένεται να φθάσουν στα χέρια των καταναλωτών μετά από λίγες εβδομάδες  μέσω των περιπτέρων και των σημείων πώλησης καπνού.
Το 65% των πακέτων μετά την εφαρμογή της οδηγίας  θα καλύπτεται από αποτρεπτικές για την συνήθεια του καπνίσματος εικόνες και μηνύματα.
Οι εικόνες που περιλαμβάνονται στη «βιβλιοθήκη» των πακέτων είναι σοκαριστικές αποκαλύπτοντας τι πραγματικά προκαλεί το κάπνισμα στον οργανισμό.
Μένει να δούμε αν οι εικόνες αυτές θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τους καπνιστές ή όσους σκέφτονται να το αρχίσουν ..http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1322290&srv=127

Δεν υπάρχουν σχόλια: