ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Με άγριες διαθέσεις υποδέχτηκαν τον Α.Λιάκο εκπαιδευτικοί

ΛΙΑΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΝΤΑΣΗ




Με πανό και… άγριες διαθέσεις περίμεναν τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία Αντώνη Λιάκο οι εκπαιδευτικοί στο Ηράκλειο. Στο σημείο προκλήθηκαν μικροεπεισόδια με αποτέλεσμα ενα άτομο να αισθανθεί έντονη αδιαθεσία λόγω της έντασης ενώ έπεσε τη στιγμή που οι εκπαιδευτικοί έσπρωχναν για να προσεγγίσουν το χώρο.
Στο Επιμελητήριο όπου έχει προγραμματιστεί ομιλία του κ.Λιάκου οι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να εισβάλλουν στο χώρο αλλά αρχικά δεν τους το επέτρεψαν .Η συζήτηση έχει θέμα: «Εθνικός Διάλογος για την παιδεία. Ποια εκπαιδευτική μεταρρύθμιση θέλουμε;».

Εισέβαλαν στο χώρο
Προς στιγμήν επικράτησαν ένταση και διαμαρτυρίες, ωστόσο λίγο αργότερα οι εκπαιδευτικοί κατάφεραν να μπουν στο χώρο όπου ανάρτησαν πανό, φωνάζοντας διαρκώς συνθήματα.
Στα πανό τους οι εκπαιδευτικοί ανέγραφαν συνθήματα όπως "Τέλος στην ομηρία αναπληρωτών", "Μόνιμοι διορισμοί".
Μάλιστα η ΕΛΜΕ Χανίων, είχε ανακοινώσει προς τα μέλη της να μεταβούν από κοινού με λεωφορείο στο Ηράκλειο "ώστε να ανταποκριθούμε όπως αρμόζει στην πρό(σ)κληση του κ. Λιάκου για εθνικό διάλογο", σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν και από άλλα μέρη της Κρήτης.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραϊτη

http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1314580&srv=127







Δεν υπάρχουν σχόλια: