ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Astathios: Μεγαλείο ψυχής ενός αστέγου (Πείραμα - ζητώντας φαγητό)


Εμπνευσμένοι από αντίστοιχα πειράματα του εξωτερικού, αποφασίσαμε να το κάνουμε και εμείς. Η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν σίγουροι πως θα πετύχει, αλλά μόλις ο Κύριος Νικόλας ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ έδωσε το σουβλάκι που ήταν όλη του η "περιουσία" αποδείχθηκε πως ο πραγματικός θησαυρός ήταν το μεγαλείο της ψυχής του και εκείνη τη στιγμή σε όλη την ομάδα μας κόπηκαν τα γόνατα και η συγκίνηση ήταν απίστευτη. Τον Κύριο Νικόλα, το κύριος με Κ κεφαλαίο, τον συναντήσαμε στην πλατεία της Δάφνης. Αν τον συναντήσετε κι εσείς, ακούστε την ιστορία του & βοηθήστε ακόμα και με την πιο μικρή σας προσφορά (και όποιον αντίστοιχο κύριο Νικόλα μπορείτε). Και να ξέρετε πως δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία αν δώσαμε εμείς ή τι δώσαμε, σημασία έχει να γινόμαστε όλοι οι καλύτεροι άνθρωποι που μπορούμε κάθε μέρα, βήμα βήμα, για εμάς για τους γύρω μας και για το μέλλον των παιδιών μας και κατ' επέκτασιν αυτού του τόπου, δίχως μισαλλοδοξία, χαιρεκακία και κατασπατάληση ενέργειας σε μικροπρέπειες και εγωιστικά απωθημένα.




Κλείνοντας να σας πούμε πως, ό,τι σας προσφέρουμε, άλλοτε επιτυχημένα, άλλοτε όχι τόσο, γίνεται μόνο με γνώμονα την αλήθεια και την αγάπη, θέλουμε να το θυμάστε αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς το μέσο αυτό μας επέλεξε και επιλέξαμε να εκφράζουμε τα συναισθήματα, τους προβληματισμούς, την τρέλα μας, έτσι αναπόφευκτα κάθε κοινοποίηση σας, κάθε λάϊκ, κάθε σχόλιο, εφόσον εσείς είστε η κινητήριος μας δύναμη, μας δίνει δύναμη και να χαρίζουμε γέλιο αλλά και να διαδίδουμε μηνύματα σαν το συγκεκριμένο βίντεο, μα και όσο δυναμώνουμε να μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο όμορφα πράγματα.
Να' στε καλά και καλή ανάσταση του νου και της ψυχής μας!

"Δεν υπάρχει μεγαλείο εκεί που δεν υπάρχει απλότητα, καλοσύνη και αλήθεια" - Λέων Τολστόι"
Astathios Pranks Team

Δεν υπάρχουν σχόλια: