ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Μαξίμου και αυριανιστές χρησιμοποιούν το ίδιο λεξιλόγιο



Μαξίμου και αυριανιστές χρησιμοποιούν το ίδιο λεξιλόγιο....Αποκαλυπτικό βίντεο και φώτο
Χαμός με την υπόθεση Καράνικα και την πρόσληψη του ως συμβούλου του πρωθυπουργού, και το διαδικτυακό τρολάρισμα που υπέστη ο Καρανικάς εκνεύρισε το Μέγαρο Μαξίμου.....Πέρασαν οι εποχές που ο ΣΥΡΙΖΑ γέλαγε με ανάλογο τρολάρισμα σε στελέχη προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων!

Πρώτα οι αυριανιστές, όπως το Periodista έσπευσε με ΔΙΚΟ ΤΟΥ άρθρο, να υπερασπιστεί τον Καρανίκα.....

Και γράφουν οι αυριανιστές...

" Διάφορα διαδικτυακά γκρουπούσκουλα, ένα ολόκληρο χαφιεδότσουρμο, πρώην άεργοι ΣΥΡΙΖαίοι καρπαζοεισπράκτορες που πήραν το δρόμο της ΛΑΕ και του περιθωρίου, αργόσχολοι - αργόμισθοι του πληκτρολογίου, και μαζί βέβαια, όλο το σύστημα της διαπλοκής και ακροδεξιά ΜΜΕ, όπως το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η παρακρατική Ομάδα "Αλήθειας" και πρώην συνεργάτες του Σαμαρά βγήκαν σεργιάνι για να "χτυπήσουν" τον Νίκο Καρανίκα, επειδή τοποθετήθηκε σε θέση συμβούλου του πρωθυπουργού.Είναι τιμή και παράσημο για τον ίδιο να γίνεται στόχος όλης της λουμπεναρίας που θεωρεί ότι στο πρόσωπό του θα χτυπήσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. ".....(προσέξτε τι υπογραμμίσαμε)

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούμε το σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου για την υπόθεση...



Το Μέγαρο Μαξίμου μιλάει για Διάφορα διαδικτυακά γκρουπούσκουλα και ότι στο πρόσωπο του χτυπιέται ο πρωθυπουργός.....

Αποκάλυψη ότι οι αυριανιστές τύπου Κούρη είναι πλέον το περιβάλλον Μαξίμου!



http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/03/blog-post_80.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: