ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

«Φάρμα των Συριζώων»...Οι Πατρινοί σατιρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο Καρναβάλι!


Η πολιτική σάτιρα δεν λείπει και φέτος από το πατρινό καρναβάλι και βέβαια δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η πολιτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ , από την στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας. Έτσι λοιπόν φέτος, έκτος των άλλων, αναμένεται να παρελάσει στο Πατρινό Καρναβάλι, η «Φάρμα των Συριζώων».
Οι εμπνευστές του καρναβαλικού γκρουπ αποφάσισαν να σατιρίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέτρεψε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.
«Η Φάρμα των Συριζώων» αποτελείται από κότες και γουρούνια που θα είναι τα καπέλα των μελών του γκρουπ . Τα γουρούνια, στο πλαίσιο της καρναβαλικής σάτιρας μετατρέπονται σε…. κουμπαράδες που ενώ ρίχνουν μέσα τους ένα ΌΧΙ αυτό βγαίνει ΝΑΙ από το… πίσω μέρος του καπέλου – γουρουνιού. Και βέβαια από μία φάρμα δεν μπορεί να λείπει το….σανό. Οι καρναβαλιστές θα είναι ντυμένοι με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ….. όπως και οι κότες της φάρμας.


Την ιδέα είχαν οι υπεύθυνοι του πληρώματος 90, του Σπύρου Κωνσταντινόπουλου και είναι εμπνευσμένο από την «Φάρμα των Ζώων» όπου τα ζώα έκαναν εξέγερση κατά των ανθρώπων.!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/03/blog-post_391.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: