ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Βρυξέλλες: Πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα (videos-photos)


Αυξάνονται οι νεκροί από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Το βελγικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο VRT αυξάνει τον αριθμό των νεκρών σε 34, 20 στο μετρό και 14 στο αεροδρόμιο. Οι εκρήξεις αυτές σημειώθηκαν τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψη στη βελγική πρωτεύουσα υπόπτου για τη συμμετοχή του στις τρομοκρατικές επιθέσεις του περασμένου Νοεμβρίου στο Παρίσι από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι.

«Πρόκειται ξεκάθαρα για τρομοκρατία», ανέφερε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του Βελγίου Φρέντερε Βαν Λέεβ, επιβεβαιώνοντας επισήμως ότι οι τρεις εκρήξεις αποτελούν τρομοκρατικές ενέργειες. Το γραφείο αντιτρομοκρατίας της γενικής εισαγγελίας του Βελγίου άνοιξε επισήμως ποινική έρευνα.

Σε συναγερμό βρίσκονται πλέον όλες οι Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες λαμβάνοντας έκτακτα μέτρα ασφάλειας, ακυρώθηκαν όλες οι δραστηριότητες και συναντήσεις στα κτίρια των ευρωπαϊκών θεσμών και παράλληλα απαγορεύτηκε και η πρόσβαση στα κτίρια αυτά. Σύμφωνα με το Reuters έκλεισαν όλοι οι σταθμοί του Μετρό στις Βρυξέλλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1308123&srv=127 


Δεν υπάρχουν σχόλια: