ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η χώρα έφτασε στο έσχατο σκαλί: Πολύφερνη νύφη το αμαρτωλό νέο-ΠΑΣΟΚ



 
Από Κ.Μ.     


Το κατάντημα, ο εξευτελισμός και ο διασυρμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τέλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τους δουλόφρονες δεξιούς μνημονιακούς, δήθεν, υπερπατριώτες των ΑΝΕΛ, έχει πέσει στα γόνατα της Φώφης για να εκλιπαρεί την συνεργασία του εναπομείναντος αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ και των υπολειμμάτων της χρεοκοπημένης γλειψιματικής ΔΗΜΑΡ.




Ο Φίλης έκανε την αρχή γι αυτή την ολοκληρωτική παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ στη χειρότερης μορφής Πασοκοποίηση και ένα – ένα ακολουθούν όλα τα στελέχη του , ξεσκονίζοντας και λιβανίζοντας την παρακμιακή παρέα της Χαριλάου Τρικούπη.

Η πλάκα είναι ότι η ΝΔ, πρόσφατη σύμμαχος με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, τρέμει στην ιδέα ενός γάμου ΣΥΡΙΖΑ – Πασοκοδημαρισμού και σπεύδει να κάνει γαμήλιες προτάσεις η ίδια με καθόλου ευκαταφρόνητη προίκα.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μόνο ΠΑΣΟΚ και η χώρα στα κάγκελα.

Η τραγωδία είναι ότι όλοι στην κοινωνία παρακολουθούν τη φαρσοκωμωδία χωρίς αντιδράσεις, ενώ τη ίδια ώρα, υπό τα χειροκροτήματα του μνημονιακού κατεστημένου έρχονται στην Αθήνα την Τρίτη οι ‘’θεσμοί’’ για να ολοκληρωθεί το νέο και χειρότερο πραξικόπημα που θα δένει χειροπόδαρα τη χώρα, χωρίς καμιά λαϊκή εξουσιοδότηση και νομιμοποίηση μέχρι το 2030.

Η μη εξέγερση για την ανατροπή της αθλιεστάτης αυτής κατοχής ισοδυναμεί με άνευ ορίων ραγιαδισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: