ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Δύο χρόνια χωρίς τον Βαγγέλη...

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΑΦΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ


6 Φεβρουαρίου 2015 : Ο Κρητικός σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίζεται.

 
Τα ίχνη του για μέρες παραμένουν άφαντα, οι δικοί του άνθρωποι ζουν στιγμές αγωνίας ενώ οι έρευνες νύχτα μέρα είναι συνεχείς για το αγνοούμενο παλικάρι.
15 Μαρτίου 2015: Η εξαφάνιση του Βαγγέλη έχει την πιο τραγική κατάληξη καθώς ο ίδιος εντοπίζεται νεκρός φέροντας τραύματα από μαχαίρι με τον επίλογο της ζωής του να γράφεται με τα πιο μελανά χρώματα
Η υπόθεση ωστόσο του 20χρονου σπουδαστή ανέδειξε μια μεγάλη υπόθεση που σχετίζεται με το bullying και για αρκετό καιρό έγινε αντικείμενο έρευνας και ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ ανά το πανελλήνιο.

Οι φίλοι του, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την πολύκροτη εξαφάνιση του Βαγγέλη, τίμησαν τη μνήμη του, όπως αναφέρει στο Facebook ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση.
"Ελάχιστος φόρος τιμής στο χαμογελαστό παιδί που έφυγε άδικα...ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ζει στις καρδιές όλων μας....δυο χρονιά απο το τελευταίο του ταξίδι και οι φίλοι του τίμησαν τη μνήμη του!!!!, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης."

http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1385232&srv=94

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: