ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ξεκινάει το συνέδριο της χαράς του ΣΥΡΙΖΑ όπου αναμένεται να κυριαρχήσει ...το ΠΑΣΟΚ!!!


Το συνέδριο της χαράς θα έχει από όλα αλλά δεν θα έχει μέλη. Τελικά μόνο 25.000 μέλη προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν συνέδρους, πράγμα που δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώθηκε τρομερά εξαιτίας των πολιτικών επιλογών του Τσίπρα.


Η δυσαρέσκεια κατά του Αλέξη Τσίπρα και της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δεν απεικονίζεται μόνο στην κοινωνία αλλά και μέσα στο κόμμα, πράγμα που φάνηκε στην κάλπη καθώς προβεβλημένα στελέχη, υπηρέτες των μνημονίων, δεν κατάφεραν να εκλεγούν σύνεδροι.
Το ίδιο συνέβη και με αυτούς που πρόσκεινται στον Τσίπρα με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Καρανίκα ο οποίος δεν μπόρεσε να εκλεγεί στην οργάνωση του Παγκρατίου.
Δεν εκλέχτηκε και το άλλο λουλούδι,  ο Μαντάς ενώ ο ΠΑΣΟΚΟΤΡΑΦΗΣ Κουρουμπλής κατάφερε μετά βίας να εκλεγεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ότι δεν γίνεται με την ψήφο του λαού το αναλαμβάνει ο Τσίπρας, ο οποίος φρόντισε να συμμετέχουν στο συνέδριο ως μέλη της απερχόμενης Κεντρικής Επιτροπής, οι Καρανίκας και Μαντάς.
Ο Τσίπρας θα αναδειχτεί κυρίαρχος σε αυτό το συνέδριο της χαράς καθώς έχει με το μέρος του τους Πασοκογενείς και τους ταϊσμένους. 
http://neinnewsgr.blogspot.gr/2016/10/blog-post_60.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: