ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Σήμερα η πολύκροτη δίκη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα


Για σήμερα Πέμπτη έχει προγραμματιστεί στα Ιωάννινα η πρώτη δίκη για την υπόθεση του θανάτου του Βαγέλλη Γιακουμάκη τον Φεβρουάριο του 2015 στη Γαλακτοκομική σχολή όπου φοιτούσε. Τα φρικτά βασανιστήρια που βίωσε έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.Τη δικαίωση της μνήμης του ζητά η οικογένειά του, που υποφέρει από τον άδικο και πρόωρο χαμό του.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κάθονται ο πρώην διευθυντής της Σχολής και η υπεύθυνη της Εστίας, που κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος,  αλλά και ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, που κατηγορείται για παρέμβαση στη διεύθυνση της Σχολής, προκειμένου να μην τιμωρηθεί πειθαρχικά φοιτητής από την Κρήτη που προξένησε φθορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "ΜΑΧΑΙΡΙ" ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΗ


Αναβολή στη δίκη;

Πρόκειται για ξεχωριστή δικογραφία από αυτήν που αφορά τις συνθήκες θανάτου του αδικοχαμένου φοιτητή. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της ΚΡΗΤΗ TV, ένας εκ των δικηγόρων των κατηγορουμένων δε θα μπορέσει να παραστεί κι έτσι δεν αποκλείεται η δίκη να διακοπεί και να αναβληθεί.

Στο δικαστήριο θα παραστούν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ο πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛ.Γ.Ο.) «Δήμητρα», στον οποίο υπάγεται η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Ρεπορτάζ : Ματθαίος Καπετανάκης
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1359699&srv=149

Δεν υπάρχουν σχόλια: