ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Πατέρας Βαγγέλη: Δεν ήξερα για τα βασανιστήρια

γιακουμακης γονεις ιωαννιναΞεκίνησε την Παρασκευή η πολύκροτη δίκη για το θάνατο του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη με τραγικές φιγούρες τους γονείς του. Ντυμένοι στα μαύρα, μπήκαν πρώτοι στο δικαστήριο
Ο πατέρας του 20χρονου σπουδαστή, Ανδρέας Γιακουμάκης, ο οποίος προανακριτικά δεν είχε καταθέσει υποστήριξε ότι πριν το θλιβερό γεγονός του θανάτου του παιδιού του δε γνώριζε για τα βασανιστήρια.

 
Σύμφωνα με το protothema.gr  δεν ήξερε τίποτα εκτός από μια φορά που τον είχε ενημερώσει η σύζυγος του ότι έκλειναν το ζεστό νερό στο παιδί.

Το ξέσπασμα της μάνας
Δραματικό ήταν το ξέσπασμα της μάνας.Η μητέρα του άτυχου νέου, Μαρία Γιακουμάκη με οργή και παράπονο σύμφωνα με το newsit.gr τόνισε «θέλω τη δικαίωση για το παιδί μου. Θέλω όσοι ξέρουν την αλήθεια για το παιδί μου να μιλήσουν. Ζητώ το αυτονόητο».
>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ
Στην πολύκροτη δίκη κατηγορούμενοι είναι ο πρώην διευθυντής της Σχολής και η καθηγήτρια που ήταν υπεύθυνη της Εστίας, για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, καθώς και ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος του διευθυντή.
Τα αδικήματα για τα οποία παραπέμπονται έχουν σχέση με τη μη επιβολή πειθαρχικής τιμωρίας από τη διοίκηση της Σχολής σε βάρος των σπουδαστών, οι οποίοι έκαναν μπούλινγκ στον 20χρονο.
>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : "ΜΑΧΑΙΡΙ" ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ
Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει χθες, αλλά αναβλήθηκε για σήμερα, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης στο πινάκιο είχε τον αριθμό 30.
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1360088&srv=127 

Δεν υπάρχουν σχόλια: