ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Από τη βάφτιση στο νοσοκομείο: Ένας νεκρός και μία πρόωρη καισαρική από δηλητηρίαση

λειβαδια

Σε φρικτό θρίλερ εξελίχτηκαν βαφτίσια στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας όταν 38 καλεσμένοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με μαζική δηλητηρίαση. Ένας 55χρονος άνδρας, μάλιστα, κατέληξε στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο, η σαλμονέλα φαίνεται πως ήταν η αιτία να μετατραπεί μία ευχάριστη γιορτή σε τραγικό σκηνικό, σκορπίζοντας τον πανικό.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, 38 άτομα μεταφέρθηκαν με βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο. Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι τραγικές καθώς όπως έγινε γνωστό ένας 55χρονος πέθανε και άλλα δύο άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες άνθρωποι που έφαγαν την επόμενη ημέρα στο ίδιο κατάστημα -όπως κατήγγειλε ο πατέρας ενός 8χρονου παιδιού- εμφάνισαν επίσης τα ίδια συμπτώματα.

Ο οργανισμός του άτυχου 55χρονου φαίνεται ότι δεν άντεξε τη βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα και υπέκυψε. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ο άνδρας της αδελφής του πατέρα που βάπτιζε το παιδί. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να κινδύνεψε και ο 23χρονος γιος του θύματος, ο οποίος νοσηλεύεται  σε νοσοκομείο της Αθήνας.Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και ένας γνωστός οδοντίατρος της πόλης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο μοιραίο τραπέζι μαζί με τη γυναίκα του.Ανάμεσα στα 38 άτομα που υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση βρίσκεται και μια έγκυος, η οποία υποβλήθηκε εσπευσμένα σε καισαρική τομή, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν αλλοιώσεις στην καρδιά του παιδιού της και έπρεπε να γεννήσει πρόωρα.
«Ο διευθυντής της εταιρείας που εργάζεται ο πατέρας που διοργάνωσε το γλέντι, είχε τη νύφη του κοντά έγκυο. Της πήραν το παιδί με καισαρική άρον-άρον γιατί άρχισαν αλλοιώσεις στην καρδούλα του παιδιού. Εργάζεται ως αντιπρόσωπος εταιρείας προϊόντων φαρμακείων και η σύζυγός του είναι εκπαιδευτικός. Είναι ένα υπέροχο ζευγάρι και οι άνθρωποι καταστράφηκαν», εξηγεί καλεσμένος της βάπτισης.Στις υπηρεσίες της Βοιωτίας έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται έρευνες για να βρεθεί σε ποιο προϊόν υπήρχε η σαλμονέλα και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό.  Πάντως, κάποιοι από τους καλεσμένους «δείχνουν» το τυρί που κατανάλωσαν, αφού όλοι όσοι αρρώστησαν είχαν φάει τη συγκεκριμένη φέτα, ενώ όσοι δεν την δοκίμασαν, δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα.
http://www.politisonline.com/%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b2%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%ac%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af/

Δεν υπάρχουν σχόλια: