ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Και αν επικρατήσει το brexit ΚΑΜΙΑ ανησυχία......Και αυτό το δημοψήφισμα θα αγνοηθεί!


Μέχρι και την χθεσινή δολοφονία της βουλευτίνας των Εργατικών στην Βρετανία το Brexit σαφέστατα κέρδισε το Bre-Remain, τουλάχιστον στις δημοσκοπήσεις και σίγουρα η δολοφονία από ακροδεξιό της υπέρμαχου της παραμονής βόλεψε το Ιερατείο των Βρεξελλών!

Παρόλα αυτά ας πούμε ότι την επόμενη Πέμπτη το Brexit επικρατεί στο δημοψήφισμα.....Νομίζετε ότι από Παρασκευή η Βρετανία θα είναι εκτός ΕΕ;;;

Μην το δένετε, ή καλύτερα η απάντηση μας είναι απόλυτα αρνητική!

Και αυτό το δημοψήφισμα μπορεί να αγνοηθεί δεδομένου ότι κυβέρνηση και αντιπολίτευση πλην του Φάρατζ και της ανύπαρκτης εκεί Αριστεράς είναι υπέρ της παραμονής στην χώρα εντός ΕΕ. Δεν θα ανοίξει ρουθούνι αν αγνοηθεί με πρόσχημα κάποια δήθεν δραματική υποχώρηση του Ιερατείου που θα δίνει περισσότερη ευελιξία στην Μ. Βρετανία.

Μα αγνοούνται στην ΕΕ δημοψηφίσματα;;;

Η αγνόησή του αποτελέσματος του Ελληνικού Δημοψηφίσματος πέρσι το καλοκαίρι, που έκανε το ΟΧΙ στα Μνημόνια, ΝΑΙ στα αιώνια Μνημόνια ο απίθανος Τσίπρας δεν αποτέλεσε πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία όταν τιθόντουσαν ερωτήματα σε σχέση με την ΕΕ και οι απαντήσεις δεν βόλευαν, απλά δεν λαμβανόντουσαν υπόψη οι απαντήσεις!

Στην Δανία το 1992 και το 2000, στην Ιρλανδία το 2001 και το 2008, στην Σουηδία το 2003, στην Γαλλία το 2005, η δικτατορία των Βρυξελλών έδειξε το πρόσωπο της και έγραψε τον λαϊκό παράγοντα στα απόκρυφα της!

Καμία Δημοκρατία εντός ΕΕ, και ας σταματήσει η αναπαραγωγή αυταπατών και από αριστερό, τίμιο και δημοκρατικό κόσμο της χώρας μας!
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/06/brexit_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: