ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Ντύθηκαν κατάδικοι και είπαν μαντινάδες στον Πολάκη(video)

Υπουργείο υγείας φυλκακισμένοι διαμαρτυρία


Για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας έκαναν μια… ευφάνταστη και  επεισοδιακή διαμαρτυρία έξω από το χώρο της υγείας. Ντύθηκαν φυλακσιμένοι αλλά έστησαν και τη δική τους παράσταση διαμαρτυρίας. Η κινητοποίηση είχε και πάλι έντονα στοιχεία Κρήτης, αφού περιελάμβανε κρητικούς χορούς και μαντινάδες αφιερωμένες  στον υφυπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.
Χαρακτηριστική ήταν η μαντινάδα που του αφιέρωσαν:
«Η πρόσληψη προσωπικού κρίνεται αναγκαία ,πριν στη ζωή του ασθενούς να αποβεί μοιραία.
Δεδουλευμένα άμεσα να τους καταβληθούνε, για την αξιοπρέπεια αξίζουν να ζούνε».H διαμαρτυρία των "κατάδικων "

Έστησαν και "εράνους"
Οι εργαζόμενοι έστησαν και κουτιά στα οποία έγραψαν «έρανος» προκειμένου με δείξουν ότι τα ταμεία των νοσοκομείων βρίσκονται στο «κόκκινο» και η χρηματοδότησή της είναι ελλιπής.

Στάση εργασίας στο χώρο της υγείας
Η ΠΟΕΔΗΝ έχει προκηρύξει τετράωρη στάση εργασίας σε όλη τη χώρα από τις 11:00 το πρωί έως και τις 15:00 για εργαζόμενους σε προνοιακές δομές, δημόσια νοσοκομεία και ΕΚΑΒ .
Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διεκδικούν μόνιμη σταθερή εργασία για όλους, επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση του ΕΣΥ και της Πρόνοιας, δωρεάν Δημόσια Υγεία - Πρόνοια με καθολική πρόσβαση, απόσυρση του ασφαλιστικού νόμου και ένταξη στα Βαρέα Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Επιεμέλεια : Φιλία Σαριδάκη
Φωτογραφία: protothema.gr


http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1332452&srv=364Δεν υπάρχουν σχόλια: