ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Δυσάρεστα νέα για την 48χρονη υπάλληλο καθαριότητας

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘ


Συνεχείς είναι οι ανατροπές και οι νέοι λόγοι ανησυχίας για την πορεία της υγείας της 48χρονης υπαλλήλου καθαριότητας η οποία τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα με απορριματοφόρο στο Ηράκλειο, με τους συγγενείς τους να αγωνιούν. Μετά τη νέα επέμβαση στο πόδι στην οποία υπεβλήθη την προηγούμενη εβδομάδα, η μόλυνση στα τραύματά της ανησυχεί τους γιατρούς οι οποίοι θεωρούν ότι δεν έχει σε καμία περίπτωση διαφύγει τον κίνδυνο.
Τα δυσάρεστα νέα και η νέα επιδείνωση της κατάστασής της αντιμετωπίζονται από τους γιατρούς με μία νέα επέμβαση αυτή τη φορά από πλαστικούς χειρουργούς. Όλο αυτό το διάστημα η 48χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε καταστολή στην εντατική του Βενιζελείου.



Θέλουν να μεταφερθεί στο ΚΑΤ
Η οικογένειά της εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς της στο ΚΑΤ Αθηνών. Σύμφωνα με τον διευθυντή της εντατικής του Βενιζελείου Ανέστη Κιούλπαλη που μίλησε στο neakriti.gr «οι γιατροί που έχουν εμπλακεί θα κρίνουν εάν μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάστασή της στο Ηράκλειο και μόνο σε διαφορετική περίπτωση θα μεταφερθεί στην Αθήνα».


Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη - Βάλια Μπούη
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1331955&srv=364 





Δεν υπάρχουν σχόλια: