ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" συγκεντρώνει τρόφιμα-είδη υγιεινής


"Το Χαμόγελο του Παιδιού" ενώνει τις δυνάμεις του με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Ηρακλείου Κρήτης και το Σάββατο 19/12/2015, στην είσοδο των καταστημάτων "Max Χαλκιαδάκης" (Λεβήνου & Θερίσου) και "Max Χαλκιαδάκης" στην Αλικαρνασσό συγκεντρώνει είδη ατομικής υγιεινής για όλα τα παιδιά της Κρήτης, που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Μόνο μέσα από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας του Οργανισμού καλύφθηκαν την περσινή χρονιά 10.555 παιδιά και οι οικογένειές τους σε όλη την Ελλάδα! Από το σύνολο των οικογενειών, το 51% υποστηρίχθηκε για πρώτη φορά, ενώ σε ποσοστό 84,1% οι οικογένειες ήταν άνεργων γονέων ή απασχόλησης σε επισφαλή εργασία.

«Η συμμετοχή όλων στην εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης», αναφέρουν οι διοργανωτές, «θα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ, αφού ο αριθμός των παιδιών που έχουν ανάγκη είναι αντίστοιχα μεγαλύτερος από ποτέ. Οικογένειες που μέχρι "χθες" στήριζαν τον Οργανισμό, "σήμερα" έχουν οι ίδιες ανάγκες από στήριξη.

Ελάτε λοιπόν να συσπειρώσουμε δυνάμεις για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατό περισσότερα είδη προσωπικής υγιεινής για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: