ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Συγκλονιστική διάσωση ναυτικών από το Πολεμικό Ναυτικό-video


Συγκλονίζουν οι εικόνες και βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Πολεμικό Ναυτικό με τη διάσωση των ναυτικών σε πλοίο που προσάραξε ανοιχτά της Άνδρου.






Κλίση 45 μοιρών έχει πάρει το φορτηγό πλοίο "Cabrera" με σημαία Αντίκουα, που τα ξημερώματα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, προσάραξε στις βόρειες ακτές της νήσου Άνδρου.



Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού τύπου "Sikorsky" που υπερίπταται πάνω από το πλοίο, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία απομάκρυνσης των μελών του 9μελούς πληρώματος.


Έως τώρα το ελικόπτερο έχει καταφέρει να περισυνελέξει δύο άτομα ενώ στην επιχείρηση αναμένεται να συμμετάσχει και ελικόπτερο super puma του Λιμενικού Σώματος.

Το "Cabrera" είναι φορτωμένο με 3,5 χιλιάδες μετρικούς τόνους σιδήρου και στα αμπάρια του μεταφέρει 20 τόνους καυσίμων. Είχε αναχωρήσει από τη Λάρυμνα με προορισμό τη Φινλανδία. Τα μέλη του πληρώματος είναι τρεις Πολωνοί, ένας Ουκρανός, ένας Λιθουανός και τέσσερις Φιλιππινέζοι.

'Eως τώρα πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν το πλοίο έχει εισροή υδάτων.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΛΙΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΑΞΕ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1375560&srv=127

Δεν υπάρχουν σχόλια: