ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...
Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη: Να ανοίξουν τα στόματα! (video)ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΛΗ ΚΟΚΑΛΗ

Με αφοπλιστικό και απόλυτα συγκλονιστικό τρόπο η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη περιγράφει για πρώτη φορά το Γολγοθά που ζει ολόκληρη η οικογένεια της από τη στιγμή της δραματικής κατάληξης των ερευνών για την τύχη του γιου της.


Η οικογένεια αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Γιακουμάκη στην εκπομπή «check point», για να εκφράσει την απόγνωσή της για την απίστευτη καθυστέρηση στην έρευνα των ανακριτών που έχουν χειριστεί το φάκελο της πολύκροτης υπόθεσης.

Η μητέρα το Βαγγέλη, ο οποίος όπως έχει αποδειχτεί είχε πέσει θύμα ακραίου bulling, δηλώνει απερίφραστα πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της αυτοκτόνησε, ζητώντας από όσους γνωρίζουν όσα είχαν μεσολαβήσει να πάψουν να συγκαλύπτουν την υπόθεση.
Η οικογένεια μέσω του συνηγόρου της, ο οποίος αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, εκφράζει τη βεβαιότητα πως τα τραύματα από μαχαίρι στα χέρι του Βαγγέλη Γιακουμάκη οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία και απευθύνει έκκληση στις αρμόδιες αρχές για τη ολοκλήρωση της έρευνας και την αποκάλυψη της αλήθειας.
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1407593&srv=127

Δεν υπάρχουν σχόλια: