ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

"2H MATIA" - ΚΡΗΤΗ ΤV Αν ξαναπάρει μπρος η μηχανή της παραγωγής...υπάρχει ελπίδα


Ένα μέρος του γυρίσματος έγινε μέσα στις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας στο Ηράκλειο.

ΕΡΕΥΝΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Από τις απίστευτες εικόνες καταστροφής αρχίζει αυτό το βίντεο. Από τις πλημμύρες του χειμώνα του 2015, που ξερίζωσαν ακόμα και δέντρα αφού, από τα πολλά νερά, μετακινήθηκαν ολόκληρες περιοχές. Η κάμερα της εκπομπής, έχει εικόνες πρωτοφανούς καταστροφής από τις πλημμύρες του χειμώνα, που κόβουν την ανάσα!

Την ώρα που η κυβέρνηση - κατά τα λοιπά..."Αριστεράς" - ετοιμάζεται να εξοντώσει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, μέσα από την σκληρή και απάνθρωπη φορολόγηση τους, έχουν τεράστια σημασία οι αναλύσεις κορυφαίων ερευνητών και αγροτών της Κρήτης, που εξηγούν τους λόγους και τους τρόπους, για να ξαναπάρει μπρος η μηχανή παραγωγής των προϊόντων μας.

Ενώ, δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε μέχρι τότε ότι μόνο μέσα από την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, θα καταφέρει η Ελλάδα να βγει όρθια από την κρίση και να απεμπλακεί από τα δεσμά των Γερμανών και των άλλων δυτικών χωρών που μας δανείζουν για να μας...πουλούν τα δικά τους προϊόντα καθώς εμείς πια δεν παράγουμε, ως κυβέρνηση έδειχνε τότε απραξία. Και σήμερα ετοιμάζεται να τραβήξει τη σκανδάλη και να αποτελειώσει ότι όρθιο έχει μείνει, πάνω σε αυτά τα χώματα της "σακατεμένης" μας Πατρίδας.

Και οι μέχρι πριν, υπέρμαχοι των αγροτών, σήμερα έχουν γίνει βουλευτές με τη δική τους στήριξη και ψήφο και βγαίνουν τώρα κουνώντας τους το δάκτυλο, υιοθετώντας τις κατηγόριες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι "οι αγρότες δεν φορολογούνται", "οι αγρότες κλέβουν από τις επιδοτήσεις", "οι αγρότες δεν έχουν πρόβλημα επιβίωσης αλλά περνάνε μια χαρά". Δεν είδαμε κανέναν όμως από αυτούς που τα λένε αυτά, να βγουν στα χωράφια και να ασχοληθούν με την καλλιέργεια της γης, όχι από χόμπι αλλά από ανάγκη, για να ζήσουν.




Το βίντεο βγήκε στον αέρα στις 8:15' της Παρασκευής 17 Απριλίου 2015.
Ντοκιμαντέρ στην CRETE TV με τη συμμετοχή όλης της δημοσιογραφικής ομάδας του σταθμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια: