ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ο..."κομμουνιστής" Κατρούγκαλος - Όλοι το χέρι στην τσέπη, λοιπόν, μέχρι που θα τρυπήσει...


Του Χριστόφορου Παπαδάκη

Στον κομμουνισμό όλα τα πληρώνει το κράτος και ο λαός έχει όλες τις παροχές από το κράτος, χωρίς να πληρώνει τίποτα και πουθενά. 
Όμως, ως...γνωστόν, ο Κατρούγκαλος "είναι κομμουνιστής" κατά...δήλωση του... Βλέπε παρακάτω...



Και ως εκ τούτου, σήμερα όλος ο κόσμος μιλάει για τον Κατρούγκαλο. Από τους πολύ φτωχούς, μέχρι τους Ελεύθερους Επαγγελματίες. Οι πολύ πλούσιοι παραμένουν πολύ πλούσιοι και δεν ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Συνεχίζουν να πλουτίζουν όσο όλοι οι υπόλοιποι συνεχίζουν να γίνονται από φτωχοί φτωχότεροι.

Ένα απλό παράδειγμα; Μια μικρή επιδότηση βρήκαμε από τους γονείς μας, (δεν μπόρεσαν να μας δώσουν κάτι περισσότερο οι άνθρωποι, αλλά ευτυχώς βέβαια για μας) και τώρα θα την παρατήσουμε, να χαθεί στο περίφημο Εθνικό Απόθεμα, αλλιώς θα πρέπει να δεχτούμε να τη φορολογήσει το κράτος με 22% μαζί με κάποιο εισόδημα που μπορεί να έχουμε από μερικά κιλά λάδι, συν την προκαταβολή του 100% για την επόμενη χρονιά και αναλόγως, θα πληρώνουμε και ένα μέρος ή ολόκληρη την κατώτερη εισφορά στον ΕΦΚΑ. Όλο αυτό το λέμε πώς; "Κομμουνισμό"; Μπορεί. Είναι μια νέα...θεωρία περί "κομμουνισμού". Είναι ο..."Κομμουνισμός" του..."Κομμουνιστή Κατρούγκαλου"!
Γι αυτό σας λέω. Το όνομα του, θα το μνημονεύουν άπαντες οι φτωχοί αυτής της χώρας. Γιώργο Κατρούγκαλε, δεν θα σε ξεχάσουμε, ποτέ! Και ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Τώρα που ο κόσμος θα πάρει κανονικά χαμπάρι τι έχει γίνει, μέχρι και...λαμπάδα θα σου ανάβουμε κύριε Υπουργέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: