ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Θατσερικό Κράτος η Ελλάς...Κόβουν το ρεύμα από φτωχό κόσμο μέσα στον Αύγουστο


Από την Δημήτρη Σούλτα   (Δημοσίευση 4ης Αυγούστου)

Πριν από λίγη ώρα η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι μου. Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για να δω για λίγες μέρες τους γονείς μου και το έμαθα τυχαία, γιατί εκείνη την ώρα βρισκόταν εκεί η κοπέλα μου (που θα μπορούσε να έλειπε). Χτύπησε το θυροτηλέφωνο και της είπαν κοφτά "από τη ΔΕΗ" (καμία αναφορά σε διακοπή), Της είπα να τους πει ότι δεν μπορεί να κατέβει γιατί πίστεψα ότι ήταν από τις νέες εταιρείες παροχής ενέργειας. Τους τελευταίους μήνες έχουν χτυπήσει πολλές φορές το θυροτηλέφωνο εκπρόσωποι τέτοιων εταιρειών λέγοντας: "για τα ρολόγια της ΔΕΗ.



Το ρεύμα κόπηκε σε έναν άνεργο (είμαι άνεργος από τον Μάιο του 2015). Επειδή ακριβώς τα οικονομικά μας είναι απελπιστικά στενά, έβαλα προχθές 30 ευρώ στο λογαριασμό της ΔΕΗ μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής και θα έκανα με την επιστροφή μου τον διακανονισμό,τον οποίον διαφημίζει η εταιρεία και τον έχει παρατείνει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Αλλά αυτό δεν φτάνει στους άθλιους μανατζερέους και στους ακόμα πιο άθλιους κυβερνητικούς που ανέχονται το να κόβεται το ρεύμα, Αύγουστο μήνα, σε έναν άνεργο. Που ακόμα κι αν δεν ήταν σ'΄αυτή τη δεινή οικονομική θέση, ήταν πολύ πιθανόν να έλειπε να έβρισκε μετά από λίγες μέρες μια χωματερή που σαπίζει, αφού ότι υπήρχε στο ψυγείο θα "έλιωνε" σε πολύ λίγο χρόνο.

Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική των - μη γαμήσω- "πρώτη φορά Αριστερά". Κόβουν το ρεύμα μέσα στον Αύγουστο σε ανέργους, οι οποίοι μάλιστα μόλις πριν λίγες μέρες πλήρωσαν έστω ένα μικρό ποσό και ενώ "τρέχει" το πρόγραμμα διακανονισμού.

Άθλιοι, σιχαμένοι και κοινοί απατεώνες και οι μανατζερέοι της εταιρίας και οι πολιτικοί ταγοί, που μιλάνε, χωρίς να κοκκινίζουν για κοινωνικές ευαισθησίες.

Συνεχίστε να επιτίθεστε στους πιο αδύναμους αυτής της κρίσης, άθλια υποκείμενα, συνεχίστε να δείχνετε "ρεαλιστές" και "αναπτυξιακοί" τσαλακώνοντας τη ζωή των ανθρώπων. Συνεχίστε...


Παρόμοια καταγγελία από την Πάτρα

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/08/blog-post_143.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: