ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Η απάτη της ΔΕΗ με την ρύθμιση των 36 δόσεων και το μπαράζ διακοπών ρεύματος μέσα στον Αύγουστο


Όλοι ξέρουμε για την ρύθμιση των 36 δόσεων που κάνει η ΔΕΗ για παλιές οφειλές. Όταν ξεκίνησε τον Απρίλη η ΔΕΗ ενημέρωνε ότι η ρύθμιση αφορούσε όλους τους πελάτες της, και οι μόνοι που δεν μπορούσαν να ενταχθούν ήταν όσοι έκλεβαν ρεύμα....Μόνο αυτοί!




Λίγες μέρες αφού παρέτειναν για 30 Σεπτεμβρίου τη ρύθμιση των 36 δόσεων, στις 29 Ιουλίου έβγαλαν δελτίο τύπου που έλεγε πως «Η Εταιρεία ενημερώνει τους πελάτες της οι οποίοι δεν θα προσέλθουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους επωφελούμενοι από την ευκαιρία που τους έδωσε ότι εφόσον γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης τους λόγω χρέους, δεν θα ισχύουν οι πιο πάνω ευνοϊκές ρυθμίσεις για την επανασύνδεση τους».

Με λίγα λόγια ο διακανονισμός των 36 δόσεων από 1/8 δεν γινόταν στην μεγάλη κατηγορία όσων η ΔΕΝ τους είχε κόψει ήδη το ρεύμα.....


Και μάλιστα η αλητεία της διοίκησης της ΔΕΗ ήταν για πρώτη φόρα να διατάξει διακοπές ρευμάτων μέσα στον Αύγουστο για να αποκλείσει και άλλους! Ποτέ στο παρελθόν μήνα Αύγουστο δεν ελάμβαναν χώρα διακοπές ρεύματος!


ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, η οργή του λαού φουντώνει πάλι!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/08/36.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: