ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Επίθεση με... κομφετί στον Ντράγκι σε συνέντευξη Τύπου


Μια νεαρή ακτιβίστρια "τίναξε στον αέρα" τη συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, στον οποίο επιτέθηκε σε... ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με κομφετί!

Ο Μάριο Ντράγκι, μόλις λίγα λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει να μιλά στη συνέντευξη Τύπου της ΕΚΤ, βρέθηκε αντιμέτωπος με τη νεαρή γυναίκα που πέταξε κομφετί και έγγραφα φωνάζοντας το σύνθημα «βάλτε τέλος στην δικτατορία της ΕΚΤ», το οποίο ήταν γραμμένο και στο μπλουζάκι που φορούσε!

Ο Ντράγκι αρχικά (όπως φαίνεται και στο βίντεο) έδειξε να τρομοκρατείται, φοβούμενος ίσως... τα χειρότερα, αλλά όταν κατάλαβε ότι η κοπέλα δεν ήταν τρομοκράτης αλλά απλώς ακτιβίστρια... ήλθε η καρδιά του στον τόπο της.



Αμέσως επενέβησαν άνθρωποι της προσωπικής ασφάλειάς του έσπευσαν και την συνέλαβαν.

Ο κ. Ντράγκι έδειξε ξαφνιασμένος, ενώ η απευθείας μετάδοση της συνέντευξης Τύπου διεκόπη από όλα τα κανάλια.

Λίγη ώρα αργότερα ο επικεφαλής της ΕΚΤ συνέχισε τη συνέντευξη Τύπου, αφού πρώτα σκούπισε τα κομφετί που του είχε πετάξει η γυναίκα.












Αμέσως μόλις τελείωσαν τα... απρόοπτα ο επικεφαλής της ΕΚΤ συνέχισε τη συνέντευξη Τύπου, ενώ η πρώτη ερώτηση αφορούσε τις ελληνικές τράπεζες.

Ο Μάριο Ντράγκι ρωτήθηκε για τον περιορισμό του ELA και σημείωσε ότι η έκθεση της ΕΚΤ στην Ελλάδα αγγίζει τα 110 δισ. ευρώ, το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρωζώνη.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι ο περιορισμός ή όχι του ELA είναι στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης. «Η ΕΚΤ θα επεκτείνει τον ELA όσο οι ελληνικές τράπεζες είναι φερέγγυες και παρέχουν τα κατάλληλα ενέχυρα», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Δεν υπάρχουν σχόλια: