ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο Μαυρογιαλούρος, ποτέ δεν πεθαίνει!

Η Κιβωτός είπε να...παίξει λίγο με τα βίντεο και τις λέξεις, να
ανατρέξει στην εποχή του Μαυρογιαλούρου και να...συγκρίνει πρόσωπα και καταστάσεις,
αφήνοντας να εννοηθεί πως "ο Μαυρογιαλούρος δεν πέθανε ποτέ στη δύστυχη ετούτη
χώρα. Ο Μαυρογιαλούρος, ζει"!


Η Κιβωτός ξεκίνησε, λοιπόν, με το πρώτο "πειραγμένο" βιντεάκι στα πέντε λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής, κάνοντας τους καλεσμένους για τα αγροτικά ζητήματα - λίγες μόνο μέρες μετά την απόβαση των αγροτών στον Πειραιά - να συμφωνήσουν, κουνώντας το κεφάλι τους.
Αμέσως ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία με την τότε ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή. 
Η πρώτη γνωριμία - συνέντευξη με την τότε Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή. Ηράκλειο, 25 Αυγούστου 2006.

Και μπορεί να μην έλειψαν τα συγχαρητήρια της για τις...σκηνοθετικές μας ικανότητες, όμως τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου, η ίδια ανέλαβε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με Πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου, κάνοντας κι εκείνη πράξη την ιστορία...του Μαυρογιαλούρου όπως και όλοι που κυβέρνησαν τη χώρα αυτή.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ:
                             
Αύριο ψηφίζουμε. Ας θυμηθούμε τους εκάστοτε Μαυρογιαλούρους και ας το κάνουμε πράξη αυτό το..."Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο" του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ!


Το ημερολόγιο της Κιβωτού έγραφε ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

δεν αντιλαμβάνομαι, αγαπητέ Χριστόφορε, γιατί συνδέεις ή παρομοιάζεις τους πολιτικάντηδες μας με τον Μαυρογιαλούρο. Υπάρχει μια τεράστια διαφορά: μόνος του μούτζωνε τον [άγνωστο] στους πολίτες Μαυρογιαλούρο, στο τέλος δε [το σπουδαιότερο!] παραιτήθηκε μη αντέχοντας να εμπαίζει τον κόσμο! Τι α' αυτά κάνουν οι πολιτικάντηδες μας; Μήπως λοιπόν αδικούμε ΚΑΤΑΦΩΡΑ τον Μαυρογιαλούρο; Και μήπως πρέπει να ευχόμαστε να του μοιάζουν, έστω και ελάχιστα;

Χριστόφορος Παπαδάκης είπε...

Τουλάχιστον αυτός μόλις κατάλαβε τι γινόταν, τους τα βρόντηξε!!!