ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: «Ηρθατε για τις κάμερες;» -Η απίστευτη αντιμετώπιση εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ σε απλήρωτους εργαζόμενους


Βρήκαν και τον ...μπελά τους οι απληρωτοι συμβασιούχοι στις κοινωνικές δομές των ΟΤΑ όταν πήγαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να διαμαρτυρηθούν.

Οι συμβασιούχοι συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου θα συναντούσαν την αναπληρώτρια υπουργό για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ένα ραντεβού το οποίο τελικά αναβλήθηκε.

«Φέρτε τα λεφτά, να φάμε γεμιστά» φώναζαν οι περίπου 200 διαδηλωτές κατά τη γνωστή «ρήση» της αν. υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου με την οποία – κατόπιν επίμονου αιτήματός τους – προγραμματίστηκε να συναντηθούν στις 16:00.

Οι απλήρωτοι συμβασιούχοι έκαναν πορεία στη Σταδίου και κατέληξαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Πλατεία Κουμουνδούρου.

Εκεί, συνάντησαν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Καραγιώργο, στον οποίο επιτέθηκαν εκφράζοντας έντονες διαμαρτυρίες.

«Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που τους ενδιαφέρει το πρόβλημα», τους είπε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένταση.

«Όταν πηγαίνατε και φωνάζατε εσείς καλά ήταν ε; Κι εμείς θα φωνάζουμε», του απάντησε ένας συμβασιούχος με τον κ. Καραγιώργο να συνεχίζει: «Αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα θα φύγω. Ήρθες εδώ για ποιο λόγο; Για την τηλεόραση; Ήρθες για την τηλεόραση».

«Όχι ήρθα από τη Θεσσαλονίκη και είμαι απλήρωτος 7 μήνες. Ντροπή σου να προπαγανδίζεις έτσι τον κόσμο», ήταν η απάντηση που εισέπραξε.





dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: