ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Σε Καρλ Μαρξ μετονομάζεται το αεροδρόμιο της Κέρκυρας προς τιμήν του Αλ.Τσίπρα με απόφαση της Fraport


Γεγονός είναι από το πρωινό της Τρίτης η πρώτη ιδιωτικοποίηση της σημερινής συγκυβέρνησης, με τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας να περνούν στην ιδιοκτησία της κοινοπραξίας Fraport και Slentel έναντι 1,23 δις ευρώ.

Πρόκειται για τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, της Kέρκυρας, των Xανίων, της Kεφαλλονιάς, της Zακύνθου, του Aκτίου, της Kαβάλας, της Pόδου, της Kω, της Σάμου, της Mυτιλήνης, της Mυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου.

Στελέχη της κοινοπραξίας δεν κρύβουν βέβαια τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή τους για την ευτυχή κατάληξη της συμφωνίας, μετά μάλιστα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και αφού μεσολάβησαν οι εκλογές του Ιανουαρίου.

“Είναι σημαντικό για εμάς να εργαστούμε από αύριο κιόλας” επισημαίνει στο padespani.blogspot.gr ο επικεφαλής της Fraport κ. Didi Balerman, ο οποίος θα επιβλέπει από κοντά την αναβάθμιση των αεροδρομίων, αποκαλύπτοντας ότι ήδη έχει σκεφτεί ποια θα είναι η πρώτη αλλαγή που θα υλοποιήσει η εταιρεία: “Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η απόφαση της κυβέρνησης δεν ήταν καθόλου εύκολη. Καταλαβαίνουμε την πολιτική υπέρβαση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας. Γι αυτό έχω ήδη μελετήσει και δώσει εντολή για να υλοποιηθεί το δικό μας δώρο προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό με την μετονομασία του αεροδρομίου της Κέρκυρας από Ι. Καποδίστριας σε Καρλ Μάρξ! Νομίζουμε πως η ιδέα θα ενθουσιάσει τον κ. Τσίπρα αλλά και τους φίλους και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζουμε πόσο μαρξιστές είναι. Ο νέος τίτλος του αερδρομίου μου αρέσει πολύ. Διότι συνδυάζει την ριζοσπαστική πολιτική αντίληψη του πρωθυπουργού και τη Γερμανία από όπου και προέρχεται η εταιρεία μας. Είναι ένα αξιοσημείωτο δώρο!”, σημειώνει ο κ. Balermann ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει ακόμα καταλήξει για το αν θα υπάρχει και κάποια πινακίδα με τη φωτογραφία του Μαρξ στην είσοδο του αεροδρομίου.

Από την Σατιρική Ιστοσελίδα
topadespani.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: