ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Δωρεάν το κρασί για όσους χάσουν τα σπίτια τους ανακοίνωσε ο ΤσίπραςΠιτσιρίκος

Ψηφίστηκε από τον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που οδηγεί στον δρόμο χιλιάδες δανειολήπτες αλλά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πέρασε την τελευταία στιγμή τροπολογία, η οποία προβλέπει πως το κρασί θα είναι δωρεάν για όσους μείνουν άστεγοι.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα, οπότε όσοι χάνουν το σπίτι τους όχι μόνο δεν θα πληρώνουν τον επιπλέον φόρο που επιβλήθηκε στο κρασί αλλά θα το παίρνουν δωρεάν.

Όποιος άστεγος παρουσιάζει το κατασχετήριο της τράπεζας που θα αποδεικνύει πως έχασε το σπίτι του επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, θα παίρνει δωρεάν 5 λίτρα κρασί την ημέρα.

Η κυβέρνηση θα δημιουργήσει hot spots για όσους χάσουν το σπίτι τους, όπου θα προσφέρεται κρασί, παξιμάδι και κόλλυβα.

Ο Αλέξης Τσίπρας δικαιολόγησε την απόφασή του το κρασί να είναι δωρεάν για όσους χάσουν τα σπίτια τους, λέγοντας «θα είναι που θα είναι άστεγοι, να μην είναι και ξενέρωτοι».

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως η Πρώτη-Δεύτερη φορά Αριστερά θα διοργανώσει Γιορτή του Κρασιού για άστεγους, όπου το κρασί θα είναι δωρεάν και το κέφι εξασφαλισμένο.

Για το γεγονός πως προεκλογικά ο ίδιος ούρλιαζε από πλατείες και τηλεοράσεις πως «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ήθελε να δει πόσο χάπατα είναι οι Έλληνες και πως, τελικά, είναι ακόμα περισσότερο από όσο νόμιζε.

pitsirikos

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Ε, πιτσιρίκο. Να πεις στον Τσίπρα, αν δεν πίνει κρασί, να μάθει να το πίνει. Γιατί σε λίγο καιρό, τον βλέπω να τραγουδά, "φέρτε μια κούπα με κρασίιιιιι και κάντε μου, παρέεεεεεααααααααα"...Καλημέρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: