ΚΙΒΩΤΟΣ

...Ταξιδεύοντας στο χρόνο, με φίλους που δεν πρόλαβαν να "μεγαλώσουν"... Και όλο ταξιδεύουμε μαζί, αναζητώντας το Νησί της Ελευθερίας των Ανθρώπων...




Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

"Βόμβες" στη Σούδα - Αποκαλύψεις και καταγγελίες για ραδιενέργειες, πυρηνικά, ακτινοβολίες και καρκίνους

Ούτε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν υπήρχε τότε η μεταφορά και η εν πλω καταστροφή χημικών ανοιχτά της Κρήτης. Αλλά η Κιβωτός ταξίδεψε στη Σούδα και το Ακρωτήρι των Χανίων, για να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της υπόθεσης αυτής, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης πριν φτάσουμε στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα. Μπροστά στην κάμερα της Κιβωτού, εμπορικό πλοίο ρυπαίνει και μολύνει τον κόλπο της Σούδας. Ειδοποιούμε αμέσως το δήμαρχο Σούδας. Και δείτε τη συνέχεια (16:33)... Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Η εκπομπή φέρνει στο φως συγκλονιστικές καταγγελίες ακόμα και από τον τότε δήμαρχο Σούδας Γιάννη Περράκη, που κατηγορεί τις Αμερικανικές αρχές ότι δε δίνουν "αναφορά" σε κανέναν και για τίποτα ενώ κανείς δεν αμφισβητεί το ενδεχόμενο διαρροών ραδιενέργειας από την Αμερικανική βάση στο Ακρωτήρι ή από τα πυρηνοκίνητα πλοία που πηγαινοέρχονται συχνά από και προς το Μαράθι, όπου λειτουργεί η Αμερικανονατοϊκή βάση, δίπλα από το Ναύσταθμο Κρήτης και το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. 

Από την πρώτη εκπομπή για τη Σούδα, (γιατί ακολουθεί και η δεύτερη), βάλαμε βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, ζητώντας απαντήσεις για τα αυξημένα κρούσματα των καρκίνων στο νομό Χανίων και κυρίως στο Ακρωτήρι, όπου βρίσκονται ένα σωρό ραντάρ που εκπέμπουν ακτινοβολίες δίχως τέλος. 

Ανατριχιαστικά όσα καταθέτει ο γνωστός επιστήμονας, επιστημονικός συνεργάτης στον Δημόκριτο Νίκος Κατσαρός και όχι μόνο αυτός (47:40)... 

Αυτές οι δύο εκπομπές, αποδείχτηκαν προφητικές, αφού σήμερα βλέπουμε το πλοίο του θανάτου να έρχεται στην Κρήτη για να καταστρέψει για πάντα τη θαλάσσια ζωή και τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας. 

 Το ημερολόγιο της Κιβωτού έγραφε ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: